HUND i vått & torrt ABOm oss
Hunddagis
Övriga tjänster Vanliga frågor  Kontakt

Har ni kö?
Vi har ingen regelrätt kö, utan en intresselista. När en hund slutar så ser vi över hela listan för att försöka hitta en hund som kan ha förutsättning att passa i gruppen.

Får hundarna leka?
Hos oss får hundarna självklart busa och leka med varandra, men aldrig så att det slår över och blir för mycket eller att andra individer blir stressade. Dagiset ska inte ses som endast en lekplats utan en trygg och positiv miljö för hundarna.

Tränar ni hundarna?
Både ja och nej. Personalen har en viktig roll i att vara med och styra leken och hålla den på lagom nivå. Vi jobbar dagligen med vardagliga rutiner som “stanna”, “sitt”, “varsågod”. Vi vill att hunden ska ha energi kvar efter en dag på hunddagis, till att umgås med sin egen familj och olika aktiviteter.

Tar ni emot alla hundraser?
Vi har inga raser vi direkt nekar, utan ser alltid till individen och storleken. Vi följer såklart jordbruksverkets regler.

Tar ni emot hanhundar?
Ja- men de måste fungera bra ihop med andra hanhundar. De får inte urinmarkera. De kan inte ha för hög energi eller fixering vid andra hundar.

Tar ni emot löptikar?
Nej- eftersom vi har hanhundar på dagis.

Trivs alla hundar på hunddagis?
Hunddagis fungerar jättebra för många hundar! Men vi träffar då och då på hundar som inte trivs, kan koppla av, är för stressade och stressar andra hundar. Ibland ser man direkt att hunddagis inte är rätt, ibland försöker vi ge det lite tid då en del hundar kan ha förutsättning att anpassa sig. Men att vi erbjuder en möjlig plats betyder inte att vi kan garantera att det är rätt för just din hund. Här är det viktigt att vi kan ha en dialog och samarbete kring detta.Orgnr: 556905-2508. Tillstånd från länsstyrelsen, F-skatt samt försäkring finns.